MITÄ TARJOAMME

Ilmainen kartoituskäynti kohteessa

Käynnin aikana kartoitetaan optimaalisin paikka sisä- ja ulkoyksikölle. Oikein valitulla asennuspaikalla laitteesta saadaan irti maksimaalinen hyöty. Kartoituskäynnin päätteeksi tiedetään myös laitteen hinta asennettuna.

Neuvonta lämpöpumpun hankinnassa

Ilmalämpöpumppuja voidaan hyödyntää lämmityksessä ja viilennyksessä. Merkkejä ja malleja on laaja kirjo. Sopivimman laitteen valinnassa saat apua meiltä.

Lämpöpumppujen asennus

Valitun lämpöpumpun asentaa aina koulutettu asentaja. Työn kesto kohteessa voi vaihdella muutamista tunneista koko päivään.
  

Asennuspaketti sisältää aina kaikki toimenpiteeseen vaadittavat tuotteet: 

Maateline, seinäteline tai korotettu sokkeliteline. Eristetyt kuparit kaasulle ja valkoinen suojakotelointi sisä- ja ulkoyksikön välille. Läpiviennin teko sisäyksikölle. Sähkötyöt ja sähköjohdot sekä turvakytkin laitteelle. Asennuksen päätteeksi suoritetaan työkohteiden siivous ja annetaan huolellinen käyttöönoton opastus laitteelle. Lopuksi toimenpiteestä täytetään käyttöönottopöytäkirja.

Asennuksesta saa kotitalousvähennyksen  

Asennamme myös asiakkaiden itse hankkimia lämpöpumppuja. Jos päätät ostaa itse ilmalämpöpumpun, niin oston yhteydessä sinulla tulee olla asentajan TUKES-luvan tiedot.

TUKESin hyväksymät asentajat:

Kaikki asentajamme ovat koulutettuja, kokeneita ja TUKESin rekisterissä. TUKES ylläpitää kylmälaiteasentajien rekisteriä.
Linkki rekisteriin.

Lämpöpumppujen huollot kaikille merkeille

Huoltaminen on laitteen pitkäikäisen ja tehokkaan toiminnan kannalta tärkeää. Suoritamme ilmalämpöpumpuille vain oikeaa huoltopakettia.

1. Täyshuolto

Ulkoyksikön kennon tarkastus, puhaltimen tarkastus ja kaikkien kiinnitysten tarkastus. Samalla tarkastetaan kaasulinjan paineet.
Sisäyksiköstä puhdistetaan ja desinfioidaan suodattimet ja höyrypestään sekä desinfioidaan kennosto. Samalla tarkastetaan puhaltimen toiminta ja kondenssivesilinjan toimivuus. Lopuksi tarkastetaan laitteen yleistoimivuus.

Täyshuollon jälkeen laite on toiminnoiltaan ja tehoiltaan mahdollisimman lähellä alkuperäistä asennushetkeä. 

Allaoleva kuvapari on neljän vuoden ikäisestä laitteesta, jolle suoritettiin täyshuolto. Ensimmäisessä kuvassa näkyvä hiukkaspöly poistuu laitteesta ainoastaan purkamalla runko ja pesemällä kennosto.

Asennusalueemme:

Toimimme laajalti ympäri pääkaupunkiseutua / Uuttamaata.